Förare

Som sagt så heter jag Haris Imamovic och jag började köra go-kart 2007. Redan som liten, så var jag fascinerad av bilar. På min första födelsedag så fick jag en el-bil av min farbror och en trampbil av min moster, men vi fick lämna tillbaka trampbilen eftersom att vi inte fick plats med både trampbilen och el-bilen i vår lilla lägenhet.

 

När jag var 4 år gammal flyttade jag och min familj från Skäggetorp till Ryd. Hemma i Ryd bor vi i ett stort hus. Eftersom att jag gillar bilar så fick min pappa en idé som var att han kunde bygga en el-kart till mig, fast det hände inte förrän 3 år efter att vi hade flyttat in i huset. Jag hjälpte såklart pappa med byggandet och när den väl var färdig så körde jag runt med den nästan varje dag runt gatan där jag bor Det var från el-karten pappa fick idén att jag kunde börja köra go-kart. Jag började köra go-kart i Linköpings MS.

 

I början gick det lite segt eftersom att jag precis hade börjat med go-kart och allting var helt nytt både för mig och min pappa som är min mekaniker. Men med tiden så började allting falla på plats och jag kom 2:a på mitt första lopp. Nu har jag blivit lite äldre och börjat en ny klass som heter Rotax Max Junior, så nu är det bara att vänta och se vad framtiden har att komma med.

 

Nu till familjen som alla är det stort stöd. Vi börjar med pappa Nermin som är min mekaniker, mamma Almina som är sambandscentral och tar hand om logistiken, storasystrarna Arnela och Zerina som är min egna lilla hejaklack =D och sist men inte minst så har vi min mors farfar som hjälper till med lite av allting.